آخرین خبرها
خانه / ترجمه مقاله / فایل ترجمه مقاله بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی

فایل ترجمه مقاله بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی

فایل ترجمه مقاله بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی

  • عنوان انگلیسی مقاله: Optimizing chocolate production through traceability: A review of the influence of farming practices on cocoa bean quality
  • عنوان فارسی مقاله: بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی:بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت دانه کاکائو
  • دسته: کشاورزی – صنایع غذایی
  • فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
  • تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ۳۹
  • جهت دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید
  • ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
چکیده ترجمه:
با توجه به تحولات اخیر در سیستم های ردیابی در حال حاضر امکان مبادله مقدار قابل توجه داده ها از طریق زنجیره عرضه مواد غذایی وجود دارد. شیوه های کشاورزی ارگانیک توسط کشاورزان کاکائو با اعمال زنجیره تامین شکلات به شدت تحت تاثیر پارامترهای کیفیت مختلفی از جمله شکلات بوده است. با این حال اطلاعات مربوط به این اعمال به طور معمول بر تولید کننده شکلات نمی رسد. در نتیجه مشخصات بسیاری از مواد خام را نمی توان در عملیات در نظر گرفته و تاثیر آن را در فرایند تصمیم گیری مربوط به تولید شکلات دید. در سال های اخیر بسیاری در مطالعات در زمینه بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی  خاص در تولید دانه های کاکئو و پارامترهای کیفیت شکلات انجام شده است. با این حال هیچ تجزیه و تحلیل جامعی از متغیرهای فرایند در زنجیره انجام نشده و اثراتی برروی کیفیت دیده نمی شود. در این مقاله با بررسی و طبقه بندی منابع موجود در این بحث از نظر متغیرهای پروسه در سراسر زنجیره و اثرات آنها بر  کیفیت و عطر وطعم دانه های کاکائو و محصول نهایی شکلات را انجام داده ایم. پس از تجزیه و تحلیل مطالعات قبلی قادر به  شناسایی مزایای بالقوه با استفاده از داده های مربوط به فعالیت های کشاورزی در فرایند تولید عملکرد را کاهش داده و جهت برای تولید شکلات در اینده را به همراه دارد.
کلیدواژه ها: شکلات،قابلیت ردیابی،دانه های کاکائو،کیفیت مواد غذایی،بهینه سازی،زنجیره تامین.
فهرست:
۱-مقدمه
۲-متغیرهای زنجیره
۲-۱ کشاورزی
۲-۱-۱ ارقام
۲-۱-۲ فصل زراحی در کشور مبدا
۲-۲ ذخیره سازی پوسته و غلاف
۲-۳ تخمیر
۲-۳-۱ روش های تخمیر
۲-۳-۲ تخمیر به روش میکروبی
۲-۳-۳ مدت زمان تخمیر
۲-۳-۴ هوادهی در طول تخمیر
۲-۳-۵ مواد استارتر
۲-۴ خشک کردن
۲-۴-۱ مدت زمان و درجه حرارت
۲-۴-۲ روش های خشک کردن
۲-۵ حمل و نقل
۳ بحث در مورد منافع بالقوه
۳-۱ مشخصات طعم
۳-۲ بهینه سازی فرایند
۳-۳ارتقای سلامت
۴-تحقیقات بیشتر
۵نتیجه گیری
۶تقدیر وتشکر
۷منابع


جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

 

درباره‌ omid

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*