آخرین خبرها
خانه / مقاله و تحقیق / بلانچینگ چیست؟

بلانچینگ چیست؟

بلانچینگ چیست؟

  این روش را می توان پاستوریزاسیون میوه ها
و سبزیها نامیدکه اصولا برای از بین بردن آنزیمهای طبیعی به کار می رود . چون
انجماد فعالیت آنزیم ها را کاملا متوقف نمی کند ، بلانچینگ را معمولا قبل از
یخ زدن سبزی و میوه انجام می دهند . همانطور که در عمل پاستوریزه کردن مقداری از
آنزیم ها غیر فعال می شوند ، در بلانچینگ نیز تعدادی از باکتری ها از بین می روند . 

البته بهتر است کلمه پاستوریزاسیون را برای عملیاتی که مخصوص از بین بردن
میکربهاست به کاربرد….. .

در ادامه با ما همراه باشید
تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این فایل دسترسی پیدا کنید و
حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی دیگری به شما عزیزان ارائه
بدهیم. قیمت : ۵۰۰۰ تومان

جهت دانلود کلیک کنید

درباره‌ admin

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*