آخرین خبرها
خانه / مقاله و تحقیق / نانو تکنولوزی چیست و چه کاربردی در صنایع غذایی دارد؟

نانو تکنولوزی چیست و چه کاربردی در صنایع غذایی دارد؟

نانو تکنولوزی چیست و چه کاربردی در صنایع غذایی دارد؟

تعریف
بیوتکنولوژی غذایی:
تولید
محصولات نهایی غذایی با استفاده از بیوتکنولوژی.
تولید مواد افزودنی غذایی با استفاده از بیوتکنولوژی .
اصلاح مستقیم مواد غذایی یا مواد افزودنی به غذا .
تولید مواد کمک فراوری .
کاربردهای تجزیه‌ای .
تصفیه پسماند .
تعریف بیوتکنولوژی
غذایی در ارتباط با صنایع غذایی:
بیوتکنولوژی یعنی”استفاده از سلولهای زنده یا قسمتی از آنها، به منظور تولید
یا اصلاح محصولات غذایی یا مواد افزودنی به غذا”……………..در ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات
ارزشمند این فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور
و شایسته ی دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم.

قیمت : ۵۰۰۰ تومان

جهت دانلود کلیک کنید

درباره‌ admin

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*