آخرین خبرها

گلوتن

گلوتن

اگر خمیر تهیه شده آرد را با آب یا محلول رقیق نمک شستشو
نمایید، بعد از شستشوی کامل و خروج آرد، ته ظرف یک ماده چسبناک می بینید که به آن
گلوتن می گویند. این ماده همان چیزی است که باعث چسبندگی خمیر و ورز آمدن آن می
شود……

در ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات
ارزشمند این فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور
و شایسته ی دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم.

قیمت : ۵۰۰۰ تومان

جهت دانلود کلیک کنید

درباره‌ admin

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*