آخرین خبرها
خانه / مقاله و تحقیق / روش های کاهش بیات شدن نان

روش های کاهش بیات شدن نان

روش های کاهش بیات شدن نان

بیات شدن نان در اصل عبارت است از مجموعه تغییرات غیر از تغییرات ناشی از فعالیت میکروارگانسیم ها که در بافت،مزه و بوی نان اتفاق می افتد و پدیدهای است که جلوگیری از آن در شرایط عادی امکان پذیر نیست، حتی اگر از بهترین موادو روش ها برای تهیه نان استفاده شود، پس از خارج شدن آن از تنور به تدریج بیات میشود و بافت، طعم و رنگ اولیه وطبیعی خود را از دست میدهد، مکانیسم های فیزیکی، شیمیایی و فیزیکوشیمیایی که در این پدیده دخالت دارند هنوز بدرستیشناخته نشده اند و حتی در کشورهای پیشرفته صنعتی بیات شدن نان موجب خسارت زیادی به تولیدکنندگان و مصرف کنندگانمیشود………در
ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این
فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی
دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم.

با تشکر از شما دوست عزیز قیمت : ۵۰۰۰ تومان

جهت دانلود کلیک کنید

درباره‌ admin

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*