آخرین خبرها
خانه / مقاله و تحقیق / فرآورده های لبنی- تولید دوغ

فرآورده های لبنی- تولید دوغ

فرآورده های لبنی- تولید دوغ

که از مخلوط شدن ماست با آب آشامیدنی با یا بدون نمک و افزودن اسانس های
سبزیجات معطر ازقبیل کاکوتی، نعناع و پونه تهیه می شود. در این نوع دوغ
ممکن است با توجه شرایط نگهداری و دراثرتخمیر طبیعی ناشی از فعالیت
میکروارگانیسم های زنده موجود در ماست اولیه تولید گاز شود. از
نظرمیکروبیولوژیک می توان گفت که دوغ حاوی همان میکروارگانیسم هایی است که
در ماست وجود دارد ولی باید به این نکته توجه داشت که میزان این میکرو
ارگانیسم ها در دوغ کمتر از ماست است.
دوغ علاوه بر مزایای تغذیه ای، حاوی باکتری های مفیدی است که اثرات زیادی بر سلامت  دستگاه گوارش نظیر
استرپتوکوکوس، ترموفیلوس،  لاکتوباسیلوس وولگاریس موجود در این فرآورده
لبنی، در دستگاه گوارش جایگزین می شوند و می توانند آثار بسیار مفیدی بر
سلامت دستگاه گوارش بگذارند.
این میکروارگانیسم  هاهمچنین از رشد و تکثیر بسیاری از باکتری های مضر در دستگاه گوارش جلوگیری می کنند.
دوغ حاوی کلسیم و سایر مواد معدنی و ویتامین های موجود در ماست ،پروتئین و
چربی است ازین رو می تواند تأمین کننده یک چهارم نیاز روزانه بدن به کلسیم و
حاوی ویتامین های ب ۲ و ب ۶ و ب ۱۲ وقوی کننده
استخوان ها باشد.البته باید توجه داشت که به دلیل رقیق شدن ماست ارزش غذایی
دوغ کمی کمتر از ماست است بنابراین جایگزین کردن آن به عنوان شیر چندان
درست نیست اما برای افرادی که دارای مشکل عدم
تحمل لاکتوز هستند می تواند مناسب باشد. علت خواب آور بودن دوغ نیز به
پروتئین های موجود در سرم(تریپتوفان) وبرخی پپتیدهای موجود درشیربرمی گردد…….در
ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این
فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی
دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم.

با تشکر از شما دوست عزیز قیمت : ۵۰۰۰ تومان

جهت دانلود کلیک کنید

درباره‌ admin

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*