آخرین خبرها
خانه / مقاله و تحقیق / مروری بر خواص کنجد و فرآورده هایش

مروری بر خواص کنجد و فرآورده هایش

مروری بر خواص کنجد و فرآورده هایش

دانه کنجد به عنوان یک دانه روغنی حاوی ترکیبی از اسیدهای چرب اشباع نشده با نسبت مساوی اسید لینولئیک و اولئیک و اسیدپالمتیک و استئاریک است. ۷۵ درصد دانه کنجد را چربی و پروتئین و ۲۵ درصد آن را موادمعدنی، کربوهیدرات (قند) و فیبر تشکیل داده است. کنجد
همچنین حاوی فنول ها، استرول های گیاهی، فسفولیپیدها و ویتامین ها به خصوص
ویتامینE و ویتامین های گروه B و مواد معدنی نظیر کلسیم، منیزیم، روی، مس و
فسفر است….در
ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این
فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی
دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم.

با تشکر از شما دوست عزیز

 

قیمت : ۳۰۰۰ تومان

جهت دانلود کلیک کنید

درباره‌ admin

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*