آخرین خبرها
خانه / مقاله و تحقیق / مروری بر روش استخراج روغن کنجد با پرس سرد

مروری بر روش استخراج روغن کنجد با پرس سرد

مروری بر روش استخراج روغن کنجد با پرس سرد

با توجه به افزایش حساسیت مصرف کنندگان نسبت به مواد شیمیایی در تهیه مواد
غذایی، روغن های گیاهی که بدون مواد و افزودنی های شیمیایی تهیه و فرآوری
شده اند، بسیار مورد توجه قرار گرفته اند. برای استخراج روغن دانه ها از
روش های مختلفی استفاده می شود که در چند دهه اخیر استخراج به روش پرس
بخصوص در دانه های کنجد مورد استفاده قرار گرفته است. استخراج به روش پرس
سرد به علت عدم استفاده از حلال های شیمیایی و همچنین پایین بودن حرارت
باعث شده که روغن بدست آمده از با کیفیت ترین روغن ها برای پخت و پز و مصرف
خام انسانی محسوب شود. روغن کنجد، یکی ازمهم ترین روغن های مصرفی انسان
بوده که از دیرباز مورد استفاده بشر بوده است. علت اهمیت روغن کنجد وجود
آنتی اکسیدان های ذاتی و منحصر به فرد دانه کنجد می باشد. به دلیل وجود
همین آنتی اکسیدان های طبیعی است که روغن کنجد به رغم غیر اشباعیت بالا
مقاومت خوبی نسبت به اکسیداسیون از خود نشان می دهد………..در
ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این
فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی
دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم.

با تشکر از شما دوست عزیز

 

قیمت : ۳۰۰۰ تومان

جهت دانلود کلیک کنید

درباره‌ admin

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*